Single Hair Replacement

Hårtransplantation er en sikker og effektiv behandling ved arvelig mandlig skaldethed, som også kan opstå hos kvinder. Enhver patient har sine egne forudsætninger og forventninger. At en person opnår et bestemt resultat ud af sin transplantation, betyder ikke nødvendigvis at alle andre kan opnå det nøjagtigt samme resultat.

Ved en konsultation gennemgår behandleren dine personlige forudsætninger. Du vil blive informeret om hvordan operationen foregår og ikke mindst hvilket et resultat du kan forvente.

Operation

En hårtransplantation foretages i lokalbedøvelse, og der suppleres med beroligende medicin.
Teknisk set bliver man ikke mere hårfager, men ens eget hår fordeles mere gunstigt, og derved forsvinder indtrykket af skaldethed.
På store internationale kongresser udveksler eksperter erfaringer om transplantationsteknikkernes mange facetter. Fra 50’erne og til i dag er der sket en enorm udvikling indenfor dette område.

Den raffinerede teknik ”single hair replacement” er en metode, der er uhyre avanceret og derfor kun mestres af få europæiske læger.

Ved denne teknik tages hår fra nakken, hvor hårtætheden er op til ti gange større end ovenpå hovedet.

Der kan i en operation tages ca. 4500 hårsække, der plantes enkeltvis i hovedbunden. Håret vil nu vokse naturligt og tabes aldrig. Donorområdet i nakken er, naturligvis skjult af nakkehårene.

Der kan forekomme hævelse og misfarvning omkring øjnene i 5-6 dage efter operationen.

Med denne teknik kan man ofte udbedre mindre heldige resultater af gammeldags udførte transplantationer.